Trešdien, 2. jūlijā sākās Latvijas Zēnu futbola festivāla B grupas sacensības, kurā komandas cīnīsies par nokļūšanu uz A grupu 2015.gadā. Lai arī laikapstākļi tika solīti diezgan nepatīkami futbolam, tomēr jaunie futbolisti varēja baudīt siltu un patīkamu laiku Salacgrīvā.

Spēles iesākās ļoti aktīvi un saspringti. Varēja manīt, ka komandas ieradušās kaujinieciskā noskaņojumā un īsta futbola kauja valdīja ne tikai laukumā, bet arī tribīnēs. Šajā turnīrā Salacgrīvas stadiona laukumi tika nosaukti Latvijas pazīstamāko futbolistu un treneru - Aleksandra Starkova, Mariana Pahara un Jurija Andrejeva vārdos.

Uz ''Pahara laukuma'' spēles aizvadīja Rīgas Futbola skola pret FK Jelgava un pēc pirmās dienas šajā pārī abas komandas cīnījās līdzīgi - katrai pa uzvarai un diviem neizšķirtiem.

''Starkova laukumā'' spēles aizvadīja FK Dinamo Rīga pret Smiltenes BJSS un pēc pirmās dienas nedaudz pārāki bija FK Dinamo Rīga jaunie futbolisti.

''Andrejeva laukumā'' spraigi cīnījās FK Ventspils OC pret SK Supernova un rezultāti liecina, ka FK Ventspils OC būs krietni jāpiepūlās, lai turētu līdzī SK Supernova futbolistiem.

Kopvērtējums pēc pirmās aizvadītās spēļu dienas:
1. SK SuperNova - 9 punkti
2. FK Dinamo Rīga - 7
3/4. Rīgas Futbola skola - 5
3/4. FK Jelgava - 5
5. Smiltenes BJSS - 4
6. FK Ventspils OC - 3

Pēc svinīgās ceremonijas savstarpējo spēli “Piebalgas kvasa spēle” aizvadīja treneri pret vecākiem, kurā ar rezultātu 8:1 uzvarēja treneru komanda.