Sezonas pēdējā Zēnu futbola festivāla (ZFF) turnīrā, kas no 28. līdz 30. jūnijam risinājās Salacgrīvā, savā starpā sacentās C grupas komandas. Par tā uzvarētāju kļuva FK Veina komanda, iegūstot ceļazīmi nākamgad spēlēt B grupā.

C grupas turnīrā spēkiem mērojās sešu klubu U-10, U-11 un U-12 komandas - turnīra jaunpienācējas FK Veina, Futbola Parks Academy, JFC Dobele un Talsu NSS, kā arī Balvu Sporta centrs, kas festivālā atgriezās pēc viena gada pārtraukuma, un AFA Olaine.

FK Veina turnīrā izcīnīja 11 uzvaras, divreiz spēlēja neizšķirti un piedzīvoja divus zaudējumus, iegūstot 35 punktus, un tuvākos sekotājus Balvu Sporta centrs komandu apsteidzot par trim punktiem. Trešajā vietā ar 22 punktiem ierindojās AFA Olaine, kas ieguva par diviem punktiem vairāk nekā ceturtās vietas ieguvēja JFC Dobele, bet piektajā un sestajā vietā ierindojās attiecīgi Futbola Parks Academy un Talsu NSS.

Pērn C grupā triumfēja JFA Jelgava, kas šogad iemēģināja spēkus B grupas turnīrā, ierindojoties ceturtajā vietā.

Trīs dienu garumā katra vecuma – U-10, U-11 un U-12 - komandas aizvadīja piecas spēles pret saviem vienaudžiem, bet kopvērtējuma vietu sadalījums tika noteikts, summējot attiecīgā kluba visu vecumu komandu rezultātus. Spēles Zvejnieku parkā notika vienlaicīgi uz trim laukumiem.

Zēnu futbola festivāls ir viens no lielākajiem jauniešu futbola turnīriem Baltijā, kā arī vienīgais šāda formāta turnīrs Eiropā.

ZFF vasaras sezona sākās ar sacensībām no 7. līdz 9. jūnijam, kad A grupas turnīrā triumfēja BFC Daugavpils, bet nedēļu vēlāk B grupā uzvaru svinēja JDFS Alberts.