Sezonas trešajā Zēnu futbola festivāla (ZFF) turnīrā, kas no 28. līdz 30. jūnijam risināsies Salacgrīvā, tiksies C grupas komandas.

C grupas turnīrā spēkiem mērosies sešu klubu U-10, U-11 un U-12 komandas - turnīra jaunpienācējas FK Veina, Futbola Parks Academy, JFC Dobele un Talsu NSS, kā arī Balvu Sporta centrs, kas festivālā atgriežas pēc viena gada pārtraukuma, un AFA Olaine.

Pērn C grupā triumfēja JFA Jelgava, kas šogad iemēģināja spēkus B grupas turnīrā, ierindojoties ceturtajā vietā.

Trīs dienu garumā katra vecuma – U-10, U-11 un U-12 - komandas aizvadīs piecas spēles pret saviem vienaudžiem, bet kopvērtējuma vietu sadalījums tiks noteikts, summējot attiecīgā kluba visu vecumu komandu rezultātus. Spēles Zvejnieku parkā notiks vienlaicīgi uz trim laukumiem.

ZFF turnīri jau ierasti piedāvā jaunajiem futbolistiem līdzās saspringtām cīņām ar vienaudžiem izbaudīt arī svētku atmosfēru un savu vecāku atbalstu, jo ap futbola spēlēm valda mūzikas un dažādu citu aktivitāšu piepildīta atmosfēra. Uz turnīru spēlēm laipni tiek gaidīti visi Salacgrīvas viesi un bērnu vecāki, kuriem tiek dota iespēja nakšņot kempinga teritorijā un izjust šī futbola festivāla sportisko un vasarīgo auru.

Zēnu futbola festivāls ir viens no lielākajiem jauniešu futbola turnīriem Baltijā, kā arī vienīgais šāda formāta turnīrs Eiropā.

ZFF vasaras sezona sākās ar sacensībām no 7. līdz 9. jūnijam, kad A grupas turnīrā triumfēja BFC Daugavpils, bet nedēļu vēlāk B grupā uzvaru svinēja JDFS Alberts.