No 14. līdz 16. jūnijam Zvejnieku parkā Salacgrīvā norisināsies šīs vasaras otrais Zēnu futbola festivāla (ZFF) turnīrs, kurā sacentīsies B grupas komandas.

B grupas turnīrā ar savām U-10, U-11 un U-12 vecuma komandām cīņā dosies Babītes SK, JDFS Alberts, Smiltenes BJSS, Rēzeknes FA/BJSS, FK Dinamo Rīga un FS Jelgava klubi.

Pērn ZFF B grupā uzvarēja FA Ventspils jaunie futbolisti, kuri līdz ar to šogad sacentās A grupā un tajā pagājušajā nedēļā ierindojās otrajā vietā. Tāpat pērn A grupas sesto vietu ieņēma Babītes SK, kas līdz ar to šogad atgriežas B grupas sacensībās. Pēc trīs gadu pārtraukuma B grupā atgriežas arī FS Jelgava jaunā paaudze, kas pirms gada kļuva par C grupas čempioni.

Trīs dienu garumā katra vecuma – U-10, U-11 un U-12 - komandas aizvadīs piecas spēles pret saviem vienaudžiem, bet kopvērtējuma vietu sadalījums tiks noteikts, summējot attiecīgā kluba visu vecumu komandu rezultātus. Spēles Zvejnieku parkā notiks vienlaicīgi uz trim laukumiem.

ZFF turnīri jau ierasti piedāvā jaunajiem futbolistiem līdzās saspringtām cīņām ar vienaudžiem izbaudīt arī svētku atmosfēru un savu vecāku atbalstu, jo ap futbola spēlēm valda mūzikas un dažādu citu aktivitāšu piepildīta atmosfēra. Uz turnīru spēlēm laipni tiek gaidīti visi Salacgrīvas viesi un bērnu vecāki, kuriem tiek dota iespēja nakšņot kempinga teritorijā un izjust šī futbola festivāla sportisko un vasarīgo auru.

Zēnu futbola festivāls ir viens no lielākajiem jauniešu futbola turnīriem Baltijā, kā arī vienīgais šāda formāta turnīrs Eiropā.

ZFF vasaras sezona sākās pagājušajā nedēļas nogalē, kad A grupas turnīrā triumfēja BFC Daugavpils, bet tā noslēgsies ar C grupas sacensībām no 28. līdz 30. jūnijam.