No 26. maija līdz 4. jūnijam Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) kategorijas pludmales futbola tiesnesis no Latvijas Jurijs Ivušins (attēlā pirmais no kreisās) apkalpoja Euro Winners Cup 2017  pludmales futbola turnīra spēles Portugālē. Vienlaicīgi šajā laikā notika arī Euro Winners Cup 2017 turnīrs sieviešu komandām.

Euro Winners Cup turnīrā, kas ir uzskatāms par vienu no prestižākajiem turnīriem pasaulē un prestižākais klubu turnīrs Eiropā, piedalījās Eiropas nacionālo līgu uzvārētāji, kā arī vairāku vadošo pludmales čempionātu otro un trešo vietu ieguvēji. Kopumā šajā turnīrā piedalījās 54 vīriešu un 19 sieviešu komandas.

Jurijs Ivušins apkalpoja spēles, kurās piedalījās Itālijas, Krievijas, Ukrainas, Šveices, Portugāles, Spānijas, Polijas un citu valstu spēcīgākās pludmales futbola komandas. Latviju šajā turnīrā pārstāvēja 2016. gada valsts čempioni RTU, kas savā apakšgrupā zaudēja visās trīs spēlēs.

Kopumā Latvijas tiesnesim tika uzticēts apkalpot 14 spēles laukumā un 13 kā tiesneša asistentam. Turnīra spēles apkalpoja 26 tiesneši no visas Eiropas.


Latvijas Futbola federācija