No 23. līdz 29. maijam Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) kategorijas pludmales futbola tiesnesis no Latvijas Jurijs Ivušins apkalpoja "Euro Winners Cup 2016" pludmales futbola turnīra spēles, kuras norisinājās Itālijas pilsētā Katānijā. Vienlaicīgi šajā laikā notika arī "Euro Winners Cup 2016" turnīrs sieviešu komandām.

"Euro Winners Cup 2016" turnīrā, kas ir uzskatāms par vienu no prestižākajiem turnīriem pasaulē un prestižākais klubu turnīrs Eiropā, piedalījās Eiropas nacionālo līgu uzvārētāji, kā arī vairāku vadošo pludmales čempionātu otro vietu ieguvējas.

J. Ivušins minētajā turnīrā apkalpoja spēles, kurās piedalījās Itālijas, Krievijas, Ukrainas, Šveices, Anglijas, Lietuvas, Grieķijas, Izraēlas un citu valstu spēcīgākās pludmales futbola komandas. Latviju pārstāvēja komanda "BFK Zep". Tāpat J. Ivušins apkalpoja arī sieviešu "Euro Winners Cup 2016" turnīra spēli starp Spānijas un Anglijas vadošajām komandām.

Latvijas FIFA kategorijas pludmales tiesnesis J. Ivušins apkalpoja arī fināla spēli starp Itālijas komandu "Viareggio BS" un "Artur Music" no Ukrainas. Spēles pamatlaiks un papildlaiks noslēdzās ar rezultātu 6:6, bet pēcspēles sitienu sērijā ar 7:6 uzvarēja "Viareggio BS", un tādējādi itāļu komanda izcīnīja čempionu titulu.


Latvijas Futbola federācija