Latvijas Futbola federācija (LFF), atzīmējot 13. septembrī gaidāmo meiteņu futbola festivālu "Live Your Goals" un Tēva dienu, piedāvā ikvienam tēvam, kurš atvedīs savu atvasi uz meiteņu futbola festivālu, iegūt ielūgumu uz Latvijas un Kazahstānas nacionālo futbola izlašu spēli 2016. gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Meiteņu futbola festivāls "Live Your Goals" jeb "Sapņi piepildās" ir lieliska iespēja meitenēm vecumā no 6 līdz 12 gadiem iepazīt futbola skaistumu un sievišķīgumu, kopā ar vienaudzēm un labākajām Latvijas nacionālās izlases spēlētājām svinot futbolu kā svētkus. "Live Your Goals" ir Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) īstenota futbola attīstības programma, ar kuras palīdzību LFF vēlas piesaistīt vēl vairāk meitenes futbolam un parādīt, ka sieviešu futbols var būt skaists un aizraujošs.

Aicinām ieraudzīt futbolu no citas puses, izjust tā emocionālo un vilinošo dabu uz savas ādas un palīdzēt parādīt, cik sieviešu un meiteņu futbols var būt skaists!

Šīgada festivāls norisināsies 13. septembrī Rīgas 49. vidusskolas stadionā plkst. 12:00. Tiem tēviem, kuri šajā zīmīgajā dienā atvedīs savu meitu uz "Live Your Goals" pasākumu, LFF dāvinās ielūgumus uz Latvijas un Kazahstānas nacionālo izlašu spēli 13. oktobrī "Skonto" stadionā Rīgā.

Uzzini vairāk par "Live Your Goals" festivālu un piesaki savu dalību

Pagājušā gada meiteņu futbola festivālā "Live Your Goals” piedalījās vairāk kā 150 jaunās futbolistes no Latvijas. Pēdējos gados, pateicoties UEFA un FIFA rīkotajām sacensībām, sieviešu futbols ir ieguvis jaunu iedvesmu un papildu motivāciju turpmākai attīstībai. Arvien vairāk meitenes visā pasaulē pievienojas futbola ģimenei. Mūsdienās visā pasaulē ar futbolu nodarbojas vairāk kā 30 miljoni sieviešu un meiteņu.

Šogad meiteņu futbola festivāls "Live Your Goals" būs kā simbolisks Futbola dienas pasākumu programmas noslēgums, kurā būs iespēja satikties ar Futbola dienas vēstnešiem un īpašajām zvaigžņu komandām.

Uzzini vairāk par Futbola dienu 2015 un piesaki savu pasākumu


Latvijas Futbola federācija