Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar BFC Daugavpils, kā arī Daugavpils Sporta un jaunatnes departamentu pirmoreiz Daugavpils jaunajām futbolistēm un šī sporta veida interesentēm piedāvā iespēju piedalīties meiteņu futbola festivālā Live Your Goals, kas 15. decembrī notiks Daugavpils Olimpiskajā centrā, Stadiona ielā 1.

Live Your Goals meiteņu futbola festivāls ir Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) īstenota futbola attīstības programma, kas ar LFF centieniem jau ceturto gadu norisinās arī Latvijā. Šogad līdzīgi meiteņu futbola svētki jau notikuši Rīgā, Tukumā un Rēzeknē.

Pasākumu laikā sadarbībā ar BFC Daugavpils treneriem norisināsies dažādas ar futbolu saistītas aktivitātes, stafetes un spēles, kā arī meitenēm un viņu vecākiem būs iespēja tikt pie piemiņas veltēm no FIFA un LFF. Savukārt vietējām skolām, kuru audzēknes piedalīsies meiteņu futbola dienā, būs iespēja saņemt ekipējumu un bumbas izmantošanai sporta stundās.

Programmas galvenais mērķis ir ļaut katrai meitenei iesaistīties futbolā, pamēģināt un izjust šo skaisto sporta veidu, kā arī tā emocionālo pusi. Gaidāmajā pasākumā tiek aicinātas piedalīties pilsētas un apkārtējo reģionu meitenes un viņu vecāki, lai tuvāk iepazītu futbolu un izmēģinātu savus spēkus šajā sporta veidā. Daugavpils meiteņu futbola svētkos īpaši aicinātas piedalīties meitenes vecumā no sešiem līdz 12 gadiem.

Festivāls programma 15. decembrī tiks atklāta plkst. 11:00, bet jau no plkst. 10:00 notiks dalībnieku reģistrēšanās un komandu sadale. Īsi pirms 13:00 paredzēta apbalvošana.

Iepriekšēja pieteikšanās iespējama, rakstot uz sarafanuks@inbox.lv vai zvanot +371 26862429.

Otro gadu pēc kārtas Live Your Goals meiteņu futbola festivāls tiek organizēts visa gada garumā kā vairāku pasākumu sērija, lai paplašinātu festivāla ģeogrāfiju. Līdz šim līdzīgi pasākumi norisinājušies Rīgā, Liepājā, Jelgavā, Ventspilī, Tukumā un Rēzeknē.

plašāk - iepriekšējie live your goals pasākumi


Latvijas Futbola federācija