"Dali Dali" 3. līgas čempionāta finālā iekļuvušas Saldus NSS/"Leevon-2" un FK "Līvāni" komandas, bet par bronzas godalgām spēkosies Rīgas Futbola skola un "Riga United.

Finālturnīrā piedalās reģionālo sacensību labākās komandas – pa divām no katras zonas.

Ceturtdaļfināla sērijās pēc zaudējumiem pirmajās spēlēs vēlāk atguvās uzreiz trīs komandas, atbildes mačos parūpējoties par pārliecinošiem panākumiem un nopelnot vietu pusfinālā – FK "Līvāni", Saldus NSS/"Leevon-2" un Rīgas Futbola skola, kas pārspēja attiecīgi "Futbola Parks Academy", "Ogre United-2" un FK "Krāslava"/"Daugavpils-2". Tikmēr "Riga United" divreiz cīnījās neizšķirti ar Liepājas Futbola skolu, vietu labāko četriniekā nopelnot ar panākumu pēcspēles sitienu sērijā.

Pusfināla pirmajos mačos pirms nedēļas FK "Līvāni" savā laukumā ar 2:0 uzvarēja "Riga United" komandu, bet Saldū neizšķirti 1:1 cīnījās Saldus NSS/"Leevon-2" un Rīgas Futbola skola.

Atbildes spēlēs šajā nedēļas nogalē Līvānu komanda galvaspilsētā parūpējās par rezultatīvu 6:4 panākumu, kad trīs vārtus guva Salvis Petriks, kamēr Saldus pārstāvji Rīgā svinēja uzvaru ar 2:1.

Spēles par medaļām paredzētas nākamajā nedēļas nogalē. To norises vietas tiks noteiktas atsevišķi.

Abas finālistes, kā arī trešās vietas ieguvēji nopelna tiesības 2025. gadā piedalīties "Altero.lv LIIGA" čempionātā.