Latvijas nacionālās izlases galvenā trenera Paolo Nikolato teiktais preses konferencē pēc UEFA Nāciju līgas spēles pret Ziemeļmaķedoniju.

"Ir reizes, kad rezultāts nesakrīt ar sniegumu. Manuprāt, mūsu sniegums šovakar bija ļoti labs, tomēr mēs pagaidām vēl neesam mūsu pretinieku līmenī. Esam gan spēruši lielus soļus uz priekšu, progresējam. Man patika komandas demonstrētais futbols. Rezultātu noteica konkrētas situācijas laukumā, un šajās atsevišķajās epizodēs mēs arī ieraudzījām pretinieku spēlētāju kvalitāti. Šī bija labākā mūsu spēle manā vadībā, esam uz pareizā ceļa.

Pirmie un otrie zaudētie vārti bija negaidīti. Jaunie spēlētāji tādās situācijas var pazaudēt koncentrēšanos, taču viņu attieksmi es kopumā varu tikai paslavēt. Viņi mīl šo spēli un grib spēlēt labu futbolu.

Vladislavs Gutkovskis mums ir ļoti svarīgs spēlētājs, turklāt ne tikai no tehniskā aspekta. Viņa savainojums bija negaidīts, tas mūs ietekmēja. Jāsaka, ka Dario Šits savā debijā bija malacis. Viņš spēlēja ar lielu atdevi un priekš saviem gadiem nodemonstrēja labu sniegumu.

Kad es izdaru sastāva izvēles, es neskatos pagātnē, bet gan raugos tagadnē un nākotnē. Ļoti labi sevi šovakar parādīja Renārs Varslavāns, Dmitrijs Zelenkovs un Aleksejs Saveļjevs. Gan viņi, gan citi savos klubos, manuprāt, ir pelnījuši lielāku spēles laiku. Viņi ir tā vērti."