No 26. septembra līdz 1. oktobrim Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) kategorijas pludmales futbola tiesnesis no Latvijas Jurijs Ivušins apkalpoja "World Winners Cup" pludmales futbola turnīra spēles, kas risinājās Itālijas pilsētā Algēro, Sardīnijā. Vienlaikus notika arī "World Winners Cup" turnīrs sieviešu komandām.

J. Ivušins apkalpoja spēles, kurās piedalījās Itālijas, Spānijas, Ukrainas, Kanādas, Portugāles, Grieķijas, Kipras un citu valstu spēcīgākās pludmales futbola komandas, tai skaitā pusfināla spēli starp Itālijas komandu "ASD Napoli" un "Pafos FC" no Kipras. Kopumā Latvijas tiesnesim tika uzticēts apkalpot astoņas spēles laukumā un vēl astoņas kā tiesneša asistentam. Turnīrā spēles apkalpoja 19 tiesneši no visas Eiropas.

Šajā turnīrā piedalījās arī Latvijas klubs "Riga FC", kas 24 komandu konkurencē izcīnīja augsto otro vietu, finālā ar rezultātu 6:3 piekāpjoties Itālijas komandai "ASD Napoli". Līdz tam rīdzinieki izslēgšanas spēlēs spēja uzvarēt Itālijas "Catania FC", Ukrainas "Arthur Music" un Spānijas "Bahia de Mazarron".

Atgādinām, ka novembra sākumā cits FIFA pludmales futbola tiesnesis no Latvijas Eduards Borisevičs apkalpos svarīgu starptautisku turnīru Apvienotajos Arābu Emirātos "Emirates Intercontinental Beach Soccer Cup". Jau informējām, ka šogad abi Latvijas FIFA kategorijas tiesneši jau apkalpoja kopumā četrus nozīmīgus starptautiskus pludmales futbola turnīrus Portugālē, Itālijā, Polijā uz Azerbaidžānā.