Latvijas meiteņu čempionāta U-14 Elites grupas turnīrā pirmo vietu izcīnījusi Rīgas Futbola skola.

Turnīrā četras komandas aizvadīja divu apļu sacensības ar sabraukumiem Iecavā un Liepājā.

Rīdzinieces uzvarēja piecās no sešām spēlēm, vienīgo reizi neizšķirti 1:1 cīnoties ar FK "Iecava" komandu, kas kopvērtējumā ieņēma otro vietu. Abu komandu otrā apļa tikšanās reizē galvaspilsētas pārstāves bija pārākas ar 4:1, sarūpējot Iecavas vienībai vienīgo zaudējumu čempionātā.

Pie četriem punktiem turnīrā tika Liepājas Futbola skola, kas šajā vecumā par čempioni kļuva pērn, bet divi punkti SK "Amber Stars" kontā.

Par čempionāta labāko vārtsardzi un spēlētāju tika nosauktas divas Rīgas Futbola skolas pārstāves – attiecīgi Nikola Jeļšina un Elizabete Dubinska. Ar 11 gūtiem vārtiem rezultatīvākā turnīrā bija vēl viena šīs vienības futboliste Patrīcija Laursone, bet komandu labāko spēlētāju balvas tika Ksenijai Šuļgai (SK "Amber Stars"), Annai Vovkai (Liepājas Futbola skola), Gabrielai Elēnai Velpai (FK "Iecava") un Katei Ozoliņai (Rīgas Futbola skola).

Latvijas meiteņu čempionāts vasaras periodā risinās piecās vecuma grupās: U-16, U-14 (Elites un Attīstības grupās), U-12 (Elites un Attīstības grupās), kā arī U-10 un U-8 (bez rezultātu fiksēšanas).

Latvijas sieviešu un meiteņu futbola aktualitātēm iespējams sekot līdzi Facebook un Instagram.