No 9. līdz 18. jūnijam Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) kategorijas pludmales futbola tiesnesis no Latvijas Jurijs Ivušins apkalpoja "Euro Winners Cup" pludmales futbola turnīra spēles, kas risinājās Portugāles pilsētā Nazarē. Vienlaicīgi šajā laikā notika arī "Euro Winners Cup" turnīrs sieviešu komandām.

"Euro Winners Cup" turnīrā, kas ir uzskatāms par vienu no prestižākajiem turnīriem pasaulē un prestižākais klubu turnīrs Eiropā, piedalījās Eiropas nacionālo līgu uzvarētāji, kā arī vairāku vadošo pludmales čempionātu otro un trešo vietu ieguvēji. J. Ivušins apkalpoja spēles, kurās piedalījās Itālijas, Spānijas, Ukrainas, Portugāles, Francijas, Anglijas, Vācijas, Grieķijas, Izraēlas un citu valstu spēcīgākās pludmales futbola komandas. Latviju šajā turnīrā pārstāvēja komanda "Riga FC".

J. Ivušins apkalpoja arī fināla spēli starp Itālijas komandu "Lenergy Pisa BS" un "Falfala KQ BSC" no Izraēlas. Spēles pamatlaiks un papildlaiks noslēdzās ar rezultātu 2:2, bet pēcspēles sitienu sērijā ar 5:3 uzvarēja "Falfala KQ BSC", tādējādi Izraēlas komanda izcīnīja savu pirmo čempionu titulu.

Kopumā Latvijas tiesnesim tika uzticēts apkalpot 19 spēles laukumā un 16 kā tiesneša asistentam. Turnīra spēles apkalpoja 23 tiesneši no visas Eiropas.

Atgādinām, ka jūnijā beigās un jūlijā sākumā cits FIFA pludmales futbola tiesnesis no Latvijas Eduards Borisevičs apkalpos divus svarīgus starptautiskus turnīrus Polijā un Azerbaidžānā.