Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas pludmales futbola tiesneši pulcējās "Joulumae" sporta bāzē netālu no Pērnavas, Igaunijā, lai aizvadītu trīs dienu sezonas sagatavošanās nometni. Kopā ar Igaunijas kolēģiem tika aizvadīti spēles noteikumu semināri, apkalpotas un analizētas Latvijas, Igaunijas un Anglijas izlašu savstarpējās pārbaudes spēles, kā arī nokārtoti fiziskie normatīvi un teorijas eksāmens.

Šāda nometne tika organizēta otro gadu pēc kārtas ar galveno uzdevumu kopā ar Igaunijas kolēģiem kvalitatīvi sagatavoties sezonai, apgūstot spēles noteikumu pēdējās aktuālās izmaiņas, kā arī pārbaudot fizisko sagatavotību un teorētiskās zināšanas. Šoreiz papildus nāca arī praktiskā puse, jo tiesneši apkalpoja un analizēja Latvijas, Igaunijas un Anglijas pludmales futbola izlašu savstarpējās pārbaudes spēles, kas notika paralēli semināram "Joulumae" sporta bāzē un Pērnavas pludmales stadionā.

Pludmales futbola sezona sāksies ar Baltijas jūras un Skandināvijas pludmales futbola līgas spēlēm Pērnavā 3.-4. jūnijā un tradicionālo Jūrmalas kausu pludmales futbolā (pirmo posmu) 11. jūnijā.

Informācijai par Latvijas pludmales futbola aktualitātēm var sekot līdzi sociālo tīklu kontos ŠEIT un ŠEIT.

 

VĀRDS, UZVĀRDS

DZIMŠANAS GADS

KATEGORIJA

Eduards Borisevičs

1982

FIFA

Jurijs Ivušins

1983

FIFA

Igors Jacevičs

1989

Nacionālā

Aleksandrs Kornejevs

1983

Nacionālā

Dmitrijs Stulpiņš

1986

Nacionālā

Artjoms Boroduļins

1994

Nacionālā

Dmitrijs Dikanskis

1982

Nacionālā

Maksims Križanovskis

2005

II kategorija

Aleksejs Granovskis

1985

III kategorija