Pateicoties atbalstam no "Philips OneBlade", pavasarī sagaidāmas spraigas cīņas digitālajos futbola laukumos. Sadarbībā ar FIFA un "Goexanimo" gribētājiem tiek dota unikāla iespēja veidot Latvijas e-futbola izlasi, kas pārstāvēs Latviju un piedalīsies vienā no prestižākajiem FIFA videospēles turnīriem visā pasaulē - FIFAe Nations Cup 2023.

"OneBlade" e-futbola izlases spēlētāju atlases turnīrā sevi pierādīt būs aicināts ikviens Latvijas pilsonis, un dalība tajā būs bez maksas. Sacensību ietvaros noskaidrosim ne vien meistarīgākos e-futbolistus, no kuriem pēcāk tiks veidots izlases sastāvs, bet arī to e-sportistu, kuram tiks uzticēts tas gods kļūt par Latvijas izlases kapteini. Pieteikšanās atlases turnīram sāksies 13. martā! Pēc veiksmīgi nokomplektētas Latvijas e-futbola izlases un aizvadītiem smagiem treniņiem sagatavošanās posmā, būs pienācis laiks pārbaudīt savas prasmes, stājoties pretī citu nāciju izlasēm.

Latvijas e-futbola izlase dalību FIFAe Nations Cup 2023 turnīrā sāks no Online Qualifiers posma, kas risināsies no 13. līdz 16. aprīlim. Veiksmīgi pārvarot šo posmu, mūs sagaida cīņa arī izslēgšanas spēļu posmā, kurā spēles notiks no 18. līdz 21. maijam. Ja arī tad mūs neviens nespēs apturēt, savu uzvaras gājienu turpināsim FIFAe Nations Cup 2023 galvenajā turnīrā, kura norises vieta un datumi vēl nav publiski paziņoti.

Sekot līdzi spēlēm varēsi jau no e-futbola izlases spēlētāju atlases turnīra līdz pat pašām turnīra beigām, kad izlases spēlētāji oficiāli noslēgs dalību FIFAe Nations Cup 2023. Tiešraides varēs vērot "Goexanimo" kanālos "YouTube" un "Twitch" platformās.

Informācija par izlases spēlētāju atlases turnīru:

  • Spēles versija: FIFA 23
  • Spēles platforma: "PlayStation 5"
  • Pieteikšanās turnīram: bez maksas
  • Reģistrācija: no 13. marta
  • Norises datumi: 25 un/vai 26. marts (atkarībā no dalībnieku skaita)
  • Sacensību platforma: FIFA.gg*

*labākajam spēlētājam tiks piešķirta prestižā eTrophy balva no FIFA