Latvijas Futbola federācija (LFF) kopā ar GOEXANIMO ir noteikusi Latvijas e-futbola izlases dalībniekus 2024. gada sezonai. Savukārt UEFA ir veikusi izlozi eEURO 2024 kvalifikācijai, kur Latvijas e-futbola izlase ielozēta vienā grupā ar Itālijas, Polijas, Maltas, Slovēnijas, Luksemburgas un Albānijas e-sportistiem. 

2024. gada sezonai netika veiktas izmaiņas sastāvā, un visi pagājušā gada spēlētāji turpinās pārstāvēt Latviju šī gada turnīros.

UEFA reglaments paredz, ka UEFA eEURO 2024 sacensībās katru valsti pārstāv viens spēlētājs, līdz ar to šīgada februārī tika aizvadīts iekšējais turnīrs starp pagājušā gada izlases dalībniekiem, lai noskaidrotu labākos e-sportistus pašu vidū, kuri varētu pārstāvēt Latviju eEuro 2024 kvalifikācijā. Sīvā konkurencē 12 izspēlēs Gints spēja noturēt savas līdera pozīcijas un eEURO kvalifikācijā pārstāvēs Latvijas e-futbola izlasi.

16. un 17. martā tiks aizvadītas UEFA eEURO kvalifikācijas grupu spēles, un tās varēs tiešraidē vērot LFF un GOEXANIMO soctīklos.

Vairāk informācijas: https://battlefy.com/euro

2024. gada sastāvs*:
Gints Pidiks jeb "Zinotox", Denils Lindekrona ar segvārdu "Hektors", Artūrs Krišņovs ar "akutjka" un Daniils Petrovs ar segvārdu "dankee20".

*Pārējais sastāvs sevi varēs pierādīt citos turnīros, ja tiks paredzēts attiecīgais turnīrs – 2x2 vai 4x4.