Otrdien Latvijas futbola izlase izbraukumā aizvadīja FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas spēli pret Melnkalni. Abām komandām izveidojot vairākas vārtu gūšanas iespējas, spēle beidzās bez vārtiem - 0:0. Pēc spēles preses konferencē savu komentāru par maču sniedza Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

"Kopumā mēs aizvadījām diezgan grūtu spēli. Abas komandas bija motivētas uzvarēt. Skaidrs, ka šāds spēles ritējums bija prognozēts - ka mēs kompakti spēlēsim savā laukuma pusē un orientēsimies uz pretuzbrukumiem. Abām komandām bija iespējas uzvarēt. Mājiniekiem varbūt bija vairāk momentu, bet mums laikam bija vislabākā iespēja izraut uzvaru pēdējās sekundēs. Ne viss izdevās, taču kopumā varu teikt, ka komanda aizvadīja diezgan veiksmīgu spēli. Šī tomēr bija mūsu komandai trešā spēle šajā nometnē, un dažiem spēlētājiem bija liela slodze."

"Skaidrs, ka pirms spēles bijām noskaņoti spēlēt par trim punktiem. Sapratām, ka spēle nebūs viegla. Neizdevās gūt vārtus no iespējām, kuras izveidojām. Parasti īpaši sāpīgi jūtas tā komanda, kurai bija pēdējā labā iespēja, tā ka zināma vilšanās par spēles rezultātu ir."