Ar pirmajiem dueļiem 19. jūlijā sāksies pirmās valsts līmeņa sacensības digitālā futbola cienītajiem - "Philips OneBlade" e-futbola čempionāts. Turnīrs divās līgās ilgs līdz 11. septembrim.

Čempionāts piedāvā iespēju sacensties divās līgās, kurās spēlētāji iedalīti pēc to prasmēm digitālajā futbolā. Labākie sezonas beigās tiks pie vērtīgām balvām, kā arī papildu tam cīnīsies par vietu Latvijas e-futbola izlasē, lai pārstāvētu savu valsti Baltijas un Eiropas līmeņa sacensībās.

Virslīgā četros apļos spēkosies deviņi spēlētāji, bet Pirmajā līgā arīdzan četros apļos – 13 dalībnieki. Sezonas izskaņā labākie Pirmās līgas spēlētāji iegūs tiesības nākamajā čempionātā izmēģināt savus spēkus Virslīgā, bet sliktāko rezultātu īpašnieki Virslīgas konkurencē pārcelsies uz Pirmo līgu.

Spēlēm un rezultātiem seko līdzi:

Pērn Latvijas e-futbola izlase debitēja Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kā arī tika aizvadīts vēsturē pirmais Baltijas kauss e-futbolā, bet šogad aiz muguras ir jau otrā gada pieredze Eiropas čempionāta atlases spēlēs.

Par "Philips OneBlade":

"Philips OneBlade" ir revolucionārs, jauns hibrīdais apmatojuma dzenamais, ar kuru var apgriezt, skūt un veidot precīzas līnijas jebkura garuma bārdai un citam ķermeņa apmatojumam. Vairs nav nepieciešamas vairākas darbības un vairāki instrumenti. Ar "OneBlade" var paveikt visu.