Ceturtdien, 14. jūnijā, sākās Latvijas čempionāts pludmales futbolā ar sešu komandu piedalīšanos. Pēc pirmā posma maksimālo punktu skaitu, sešus, ieguvušas Rīgas Kreiss un Liepājas Linden City BSC vienības.

Pašreizējie valsts čempioni un kausa ieguvēji Kreiss divās spēlēs guva 14 vārtus, kamēr ielaida tikai divus, sagraujot Grifs AG/Robežsardze (9:2) un, nedaudz negaidīti – arī RTU/Beerhouse No1 (5:0).

Ar divām uzvarām startēja arī debitanti Liepājas Linden City BSC, kas ar 6:0 atstāja sausā komandu FK TUC/Ropaži, kā arī ar 9:7 pārspēja FK Zep/Forevers.

Pa vienai uzvarai izcīnījušas RTU/Beerhouse No1 (7:1 pret FK Zep/Forevers) un Grifs AG/Robežsardze (3:1 pret FK TUC/Ropaži) vienības, kamēr divas pieminētās komandas pagaidām cīnās bez punktiem.

Pēc pirmā posma rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā ar četriem gūtiem vārtiem izvirzījies Agnis Pūpols (Linden City BSC), kam ar trim panākumiem seko komandas biedri Viktors Josifovs un Sergejs Vasiljevs, kā arī Romāns Solomevičs (FK Zep/Forevers), Aleksejs Galkins, Dmitrijs Jakovļevs un Maksims Seņs (visi – Kreiss).

Latvijas čempionāta otrais posms risināsies 28. jūnijā Jūrmalā, Majoros, Ērgļu ielas galā. Spēļu sākums plkst. 19:00.

2018. gada Latvijas pludmales futbola čempionātu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Jūrmalas domi un Zemgales reģionālo centru.

Turnīra atbalstītāji - sporta preču veikals KomandaMemoryWaterSportlexBeerhouse No1Forevers.

Vairāk informācijas meklējiet mājaslapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija