Valstsvienības uzbrucējs Roberts Uldriķis pēc piedzīvotās debijas FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra ietvaros 7. oktobrī viesos pret Fēru salu izlasi intervijā žurnālistiem atzina, ka centies palīdzēt komandai atvēlētajās minūtēs laukumā, lai arī vārtus gūt šoreiz neizdevās. Jura Docenko audzēknis un RFS spēlētājs vienlaikus apliecināja, ka noslēdzošajā mačā 10. oktobrī mūsu komanda vēlēsies noslēgt atlases ciklu ar uzvaru.

 “Nospēlējām neizšķirti [pret Fēru salām – LFF]. Kā jau katru spēli - gribējām uzvarēt, šo pretinieku it īpaši. Sēžot laukuma malā [pie rezultāta 0:0 – LFF], es kā uzbrucējs tobrīd izjutu nelielu spiedienu, bet kad devos laukumā, uzreiz viss aizmirsās. Iejutos spēlē, centos palīdzēt komandai. Bija tādi momenti, kur varēja izspiest maksimumu, proti, iesist, tomēr šoreiz gūt vārtus neizdevās. Fēru salu izlasei mājas tribīņu atbalsts palīdzēja iet uz priekšu. Arī pretinieks vēlējās uzvarēt tāpat kā mēs," savu debijas spēli kvalifikācijas turnīrā atceras Roberts Uldriķis.

"Šobrīd mums noteikti jāizanalizē šī spēle, jāpaņem labākais no tās, jāizlabo savas kļūdas un labi jāatjaunojas [pirms spēles ar Andoru – LFF]. Divas dienas palikušas. Domāju, ka būsim gatavi. Centīsimies parādīt labu spēli. Emocijas pēc Fēru salu mača noteikti spēsim atgūt, jo šī vienlaikus būs arī noslēdzošā spēle kvalifikācijas turnīrā Skonto stadionā. Mums obligāti jāuzvar. Nav citu variantu," par galvenajiem uzdevumiem pirms 10. oktobra pret Andoru atzina valstsvienības uzbrucējs.

FĒRU SALAS – LATVIJA (0:0) pēcspēles protokols


Latvijas Futbola federācija