Svētdien, 20. augustā, no plkst. 11:00 Ķīpsalas pludmalē pie Vanšu tilta notiks tradicionālais, nu jau sestais pēc skaita, portāla LikeIT.lv organizētais turnīrs IT nozarē strādājošajiem. Šovasar dalību apstiprinājušas astoņas komandas, tostarp pērnā gada finālisti Tele2SSC un Evolution Gaming.

Sacensībās tāpat startēs pērn ceturto un sesto vietu izcīnījušās - Scandweb un Zabbix - vienības, dalībnieku pulkā atgriezīsies Squalio (sestā vieta 2015. gadā) un Datacom (2013. gada vicečempioni), bet divām komandām šī būs debija LikeIT.lv pludmales futbola sacensībās – Accenture un TestDevLab.

Kā jau pēdējos gados ierasts, turnīrs notiks divās kārtās. Vispirms visas komandas - divās grupās pa četrām - priekšsacīkstēs noskaidros tās četras (pa divām no grupas), kas turpinās cīņu par medaļām, kā arī tās četras, kam turpinājumā būs jāspēkojas par piekto līdz astoto vietu. Priekšsacīkstēm sekos četri pusfināli un spēles par vietām.

Turnīra izloze, kas notika 15. augusta rītā, lēma, ka A apakšgrupā sacentīsies Tele2SSC, Squalio, TestDevLab un Accenture vienības, bet B grupā - Evolution Gaming, Zabbix, Datakom un Scandiweb.

Sacensību vēsture

Vieta 2011.g. 2012.g. 2013.g. 2015.g. 2016.g.
1. LikeIT.lv Tieto Tieto Tele2SSC Tele2SSC
2. DPA Balticom Datakom Tieto Evolution G.
3. Tieto ATEA LikeIT.lv Eptron Tieto
4. Tele2SSC Tele2SSC Iteko Exigen Scandiweb
5.   LikeIT.lv Tele2SSC Scandiweb Dyninno
6.   Evolution G. Balticom DPA Zabbix
7.     ATEA CTE Eptron
8.     C.T.Co Autentica Autentica
9.         Diatom Ent.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija