Ceturtdien, 13. jūlijā, Majoros tika aizvadītas Latvijas pludmales futbola čempionāta piektās un sestās kārtas spēles. Joprojām pārliecinošu sniegumu turpina demonstrēt Kreiss, kas izcīnīja uzvaras abos aizvadītajos mačos, savukārt RTU/Beerhouse No1 un FK TUC vienības piedzīvoja pa vienam zaudējumam. Līdz ar to Kreiss vīriem atstatumu līdz tuvākajiem sekotājiem izdevies palielināt līdz sešiem punktiem.

 SPĒĻU FOTO GALERIJA

Pirmajā spēlē pašreizējie līderi pieveica vienus no konkurentiem FK TUC (9:3), savukārt otrajā mačā ar 8:1 sagrāva VBFK.

RTU/Beerhouse No1 zaudējumu piedzīvoja pret FK Zep/Forevers (1:4), kuri toties nespēja rast pretargumentus cīņā ar FK TUC – 1:5.

Citās spēlēs VBFK sīvā cīņā, uzvaras vārtus gūstot vien 34. minūtē, ar 3:2 pieveica PFK Ludza/Grifs AG, savukārt pašreizējie čempioni RTU/Beerhouse No1 Latgales vienību sagrāva ar rezultātu 14:1, par vieniem vārtiem uzlabojot pirmajā aplī sasniegto.

Nākamais posms tiks aizvadīts 27. jūlijā, bet vēl pirms tam komandas 22. un 23. jūlijā Liepājā aizvadīs Latvijas kausa izcīņu.

Informācija par Latvijas čempionātu pludmales futbolā ir pieejama ŠEIT.

Latvijas pludmales futbola čempionātu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada SIA Sport Athlete Management, oficiālais itāļu sporta apģērbu ražotāja MACRON pārstāvis Latvijā, sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju, Futbola Turnīru asociāciju un Jūrmalas domi.

Turnīra atbalstītāji: Piebalgas alus, Hesburger, Pols, Solvitale, IVS-D, Beerhouse No1, Matchpoint.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija