Latvijas Futbola federācija (LFF) un ceļojumu aģentūra Travel Art piedāvā futbola līdzjutējiem iespēju doties fanu braucienā uz Budapeštu, lai 31. augustā klātienē atbalstītu Latvijas nacionālo futbola izlasi 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē pret Ungārijas valstsvienību.

Šobrīd tiek piedāvāti divi brauciena varianti - ceļojums ar autobusu un lidojums ar čārteri uz Budapeštu kopā ar Latvijas nacionālo izlasi. 

LFF un TRAVEL art pIedāvājumi faniem 

Piedāvātās autobusa brauciena programmas ietvaros paredzēta izbraukšana no Rīgas 30. augusta rītā, spēles apmeklējums, Budapeštas un Bratislavas apskatīšana un atgriešanās Rīgā 3. septembra vakarā. Dalības maksa – 195 EUR (cenā ietilpst naktsmītnes, transfēri, apdrošināšana, grupas vadītāja pakalpojumi un spēles biļetes).

 Fanu brauciena piedāvājums uz Ungāriju nr. 1

Futbola līdzjutējiem ir iespēja arī lidot uz Ungāriju kopā ar Latvijas nacionālo futbola izlasi tiešā reisa lidmašīnā. Izlidošana paredzēta trešdien, 30. augustā, savukārt atpakaļ tiek piedāvāti četri reisu varianti. Dalības maksa šobrīd ir robežās no 550 EUR līdz 660 EUR (cenā ietilpst pārlidojumi, 4 * viesnīca HELIA DANUBIUS un spēles biļetes).

 Fanu brauciena piedāvājums uz Ungāriju nr. 2

Neskaidrību un papildus jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar ceļojumu aģentūras Travel Art pārstāvi Inesi Krūmiņu (inese.krumina@travelart.lv; +371 26460906).

Individuālās biļetes uz spēli UNGĀRIJA - LATVIJA

Līdztekus abiem piedāvājumiem LFF piedāvā Latvijas izlases līdzjutējiem iespēju pieteikties individuālajām biļetēm uz gaidāmo spēli pret Ungāriju.

Pieteikšanās iespējama līdz 15. augustam, aizpildot zemāk esošo anketu:

PIETEIKŠANĀS ANKETA

Spēles vietai nav nozīmes, atbalsti komandu arī izbraukumā!


Latvijas Futbola federācija