Ceturtdien, 6. jūlijā, Majoros tika aizvadīts Latvijas pludmales futbola čempionāta otrais posms. Pēc tā turnīra vienvdībā izvirzījusies trīskārtējā čempionvienība Kreiss, kas uzvarējusi visās četrās spēlēs. Favorītu divcīņā Kreiss ar minimālu 1:0 pārsvaru pieveica pašreizējos čempionus RTU/Beerhouse No1.

Mačā starp abiem galvenajiem favorītiem vienīgos vārtus otrās trešdaļas pirmajā minūtē guva Grigorijs Stepaņuks.

Savā otrajā spēlē Kreiss ar 4:1 pieveica pērnās sezonas sudraba medaļu ieguvējus FK Zep/Forevers, tādējādi vismaz līdz 13. jūlijam izvirzoties turnīra vienvdībā.

Savukārt otro un trešo vietu dala jau pieminētā RTU/Beerhouse No1 komanda un, nedaudz negaidīti, FK TUC, kas arīdzan otrajā posmā izcīnīja divas uzvaras - 3:1 pret VBFK un 1:0 pret PFK Ludza/Grifs AG.

No cīņas par medaļām noteikti nav izstājušies arī FK Zep/Forevers vīri, kas trešajā kārtā itin pārliecinoši ar 7:2 pārspēja Ludzas vienību.

Savukārt VBFK un PFK Ludza/Grifs AG komandas, visticamāk, savā starpā sadalīs pēdējās divas ailītes turnīra tabulā. Savstarpējā cīņa paredzēta nākamajā, piektajā, kārtā.

Informācija par Latvijas čempionātu pludmales futbolā ir pieejama ŠEIT.

 TREŠĀS UN CETURTĀS KĀRTAS FOTO GALERIJA

Latvijas pludmales futbola čempionātu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada SIA Sport Athlete Management, oficiālais itāļu sporta apģērbu ražotāja MACRON pārstāvis Latvijā, sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju, Futbola Turnīru asociāciju un Jūrmalas domi.

Turnīra atbalstītāji: Piebalgas alus, Hesburger, Pols, Solvitale, IVS-D, Beerhouse No1, Matchpoint.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija