Šo ceturtdien, 30. jūnijā, no plkst. 19:30 Jūrmalā, Majoros, notiks Latvijas pludmales futbola čempionāta trešais posms, kura ietvaros tiks aizvadītas piektās un sestās kārtas spēles. Vairākas no tām solās būt itin intriģējošas.

No pirmā apļa pēdējās kārtas mačiem noteikti pieminama gaidāmā līderu VBFK un "Kreiss" spēkošanās. Šī spēle lielā mērā izšķirs, vai rīdziniekiem būs pa spēkam iejaukties medaļu sadalē. Zaudējuma gadījumā "Kreiss" no līderiem atpaliks jau vismaz par trīs uzvaru tiesu, bet no pirmā trijnieka – vismaz par sešiem punktiem, ko sadeldēt atlikušajās piecās spēlēs varētu būt ļoti grūti.

Savukārt sestajā kārtā centrālā, neapšaubāmi, būs cīņa starp "Ceresit/RTU" un VBFK komandām. Abas šobrīd ar deviņiem punktiem dala pirmo līdz trešo vietu kopvērtējuma tabulā.

Trešajai līdervienībai "BFS Zep/Forevers" nākamās divas spēles solās būt nedaudz vieglākas - pret FK "TUC", kas labi sāka čempionātu, bet pēdējos divos mačos vairs nespēja rādīt labāko sniegumu, kā arī pārliecinošajiem pastarīšiem "PFK Ludza/Grifs AG".

Čempionāta rezultātiem un statistikai iespējams sekot www.beachsoccer.lv mājaslapā.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija