Pēc divu nedēļu pauzes šo ceturtdien, 16. jūnijā, atsāksies Latvijas pludmales futbola čempionāts. Pēc divām spēļu kārtām ar maksimālo punktu skaitu vadībā izvirzījušies pašreizējie valsts čempioni "Ceresit/RTU", bet bez punktiem pagaidām PFK "Ludza" un, nedaudz negaidīti, "Kreiss" vienība, kuriem nu būs iespēja pierādīt, ka vājais starts ir nejaušība.

"Kreiss" var ne vien iegūt pirmos punktus, bet, uzvarot nākamajā spēlē, arī būtiski uzlabot savas pozīcijas turnīra tabulā, jo pretim nāks vienība, kuras rēķinā šobrīd trīs punkti – "BFS Zep/Forevers". Dienas otrajā spēlē "Kreiss" sacentīsies ar Ludzas komandu.

Interesantas solās būt abas spēles ar pašreizējo vicelīderu FK "TUC" piedalīšanos – vispirms pret līderiem "Ceresit/RTU", bet dienas otrajā mačā ar VBFK. FK "TUC" reti kad ir izcēlušies ar augstu rezultativitāti, toties ļoti organizētu un pragmatisku aizsardzību, kuru uzlauzt nereti nav pa spēkam arī teorētiski spēcīgākiem pretiniekiem. Pēdējie par to pārliecinājās "Kreiss", kas čempionāta atklāšanas spēlē piekāpās FK "TUC" ar rezultātu 1:2, goda vārtus gūstot vien astoņas sekundes līdz mača beigām.

Vēl nepieminētajās spēlēs VBFK sacentīsies ar PFK "Ludza", kā arī "Cerasit/RTU" ar "BFS Zep/Forevers".

Čempionāta rezultātiem un statistikai iespējams sekot līdzi www.beachsoccer.lv mājaslapā.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija