Piektdien, 20. novembrī viesnīcā "Radisson BLU Daugava" (Kuģu ielā 24, Rīgā) notiks 2015. gada Latvijas Jaunatnes futbola čempionāta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas tradicionālais SEZONAS NOSLĒGUMA pasākums.

Pasākuma pirmajā daļā (no plkst 12:00) paredzēta Latvijas jaunatnes futbola čempionāta godalgoto vietu ieguvēju, treneru un LFF Futbola akadēmijas izcilnieku svinīgā apbalvošana. Otrajā daļā (no plkst 14:30) notiks Latvijas Jaunatnes futbola čempionāta treneru un kluba vadītāju / organizatoru apbalvošana, savukārt jaunie futbolisti neformālā gaisotnē tiksies ar FK "Jelgava" spēlētājiem un 2015. gada Latvijas Kausa ieguvējiem Gintu Freimani un Kasparu Ikstenu.

Pasākumā paredzēti arī dažādu mākslinieku priekšnesumi un pārsteigumi tā dalībniekiem. Vadītāju lomā šoreiz būs aktieris un futbola mīļotājs Andris Bulis un pasākumu vadītāja Jogita Pūpola. Ar uzrunu un novēlējumu jaunajiem futbolistiem uzstāsies LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, LFF izpilddirektors Edgars Pukinsks un biedrības "Latvijas Futbola virslīga" vadītājs Emīls Latkovskis. Pasākumā ar muzikālo priekšnesumu klātesošos šoreiz priecēs duets "Dvīnes" un Dj "Makree".

Pēc pasākuma beigām LFF.lv būs pieejams pilnais apbalvoto personu saraksts. Mediju pārstāvji, kas vēlas apmeklēt pasākumu, tiek aicināti līdz pasākuma sākumam pieteikties iepriekš ar epasta media@lff.lv starpniecību.

Atskats uz 2014. gada LFF Jaunatnes futbola noslēguma vakaru


Latvijas Futbola federācija