Valsts probācijas dienesta svinīgajā apbalvojumu pasniegšanas pasākumā pagājušajā nedēļā dienesta vadītājs Imants Jurevičius pasniedza dienesta pateicības rakstu Latvijas Futbola federācijai (LFF) par veiksmīgu sadarbību dienesta uzdevumu izpildē. Svinīgajā pasākumā LFF pārstāvēja tās viceprezidents Olafs Pulks.

Abas organizācijas dažādu projektu ietvaros sadarbojas jau vairākus gadus. Pērn tās sadarbību nostiprināja ar memoranda parakstīšanu, kas paredz veicināt pilsoniskās sabiedrības ieguldījumu noziedzības mazināšanā, sociāli atstumto personu iekļaušanos sabiedrībā un sabiedrības līdzdalību probācijas klientu resocializācijā, tādējādi sekmējot sabiedrības drošību, taisnīguma atjaunošanas pieeju iedzīvināšanu un attīstību.

Pagājušajā nedēļā apritēja 21 gads kopš Latvijā ir izveidots Valsts probācijas dienests. Tam par godu Tieslietu ministrijā notika svinīgais apbalvošanas pasākums, kura laikā bija iespēja atskatīties uz paveikto, kā arī godināt darbiniekus, sadarbības partnerus un brīvprātīgos ar dienesta apbalvojumiem.

"Mums ir liels gods saņemt Valsts probācijas dienesta pateicības rakstu, kas apliecina mūsu kopīgo darbu nozīmīgumu un ilgstošās sadarbības pozitīvo ietekmi. Futbols kā spēle ar milzīgu spēku vienot cilvēkus ir ne tikai sports, bet arī līdzeklis, kas palīdz resocializācijai un sabiedrības iesaistei. Mēs ar lepnumu turpināsim atbalstīt iniciatīvas, kas veicina sabiedrības drošību un palīdz cilvēkiem atgriezties pilnvērtīgā dzīvē," pauž O. Pulks.