Sezonas noslēgumu sagaidījuši "Dali Dali" 3. līgas reģionālie turnīri, kuriem sekos finālsacensības ar to spēcīgākajām komandām. Pirmdien notikušajā izlozē noskaidroti gaidāmo izslēgšanas cīņu pāri.

Finālturnīram kvalificējušās katras zonas divas labākās komandas – no Centra zonas Rīgas Futbola skola un "Riga United", no Ziemeļu zonas "Ogre United-2" un "Futbola Parks Academy", no Austrumu zonas FK "Livāni" un FK "Krāslava"/"Daugavpils-2", un no Rietumu zonas Liepājas FS un Saldus NSS/"Leevon-2". Pēdējā savā zonā gan ierindojās trešajā pozīcijā, tomēr no dalības finālturnīrā atteikusies par pozīciju augstāk finišējusī FK "Tukums 2000-3" komanda.

Ceturtdaļfināla un pusfināla uzvarētāji tiks noskaidroti divu spēļu summā, bet finālā būs tikai viena spēle.

IZLOZES REZULTĀTI:

Abas finālistes, kā arī trešās vietas ieguvēji nopelnīs tiesības 2025. gadā piedalīties "Altero.lv LIIGA" čempionātā.

Centrā zonā ar pārliecinošāko sniegumu izcēlās Rīgas Futbola skola, kas 16 spēlēs piedzīvoja tikai vienu zaudējumu, turklāt 11 vārtus guvušais Ņikita Afanasjevs kļuva par sacensību rezultatīvāko spēlētāju. Ziemeļu zonā ar pārliecinoši labāko rezultativitāti izcēlās Romāns Afanasjevs, kurš ar 20 gūtiem vārtiem palīdzēja "Ogre United" otrajai komandai gan savā pirmā posma grupā, gan otrā posma kopvērtējumā.

Austrumu zonā, kuras rezultatīvākais spēlētājs bija Salvis Petriks no Līvānu komandas, visas sezonas garumā izcēlās trīs vienību pārsvars pār citiem pretiniekiem, ārpus finālturnīra paliekot FK "Kalupe". Savukārt Rietumu zonā galvastiesu pārāka izrādījās Liepājas Futbola skola, kas 16 mačos palika nepārspēta un tikai reizi šķīrās no punktiem neizšķirtā, bet rezultatīvākā futbolista gods Andrejam Jēgeram no FK "Iecava".