Svētdien, 15. septembrī, sporta arēnā "Ogre" tiks atklāta jaunā Latvijas telpu futbola sezona. Vispirms plkst. 13:00 ar visu "Optibet" Virslīgas čempionāta komandu pārstāvju dalību tur notiks sezonas prezentācijas pasākums, uz kuru laipni aicināti arī mediju pārstāvji, bet 16:00 sekos Superkausa spēle starp "Riga Futsal Club" un "RFS Futsal" komandām.

Gan prezentācijas pasākums, gan Superkausa spēle tiešraidē būs vērojama futbols.tv platformā. Ieeja Superkausa spēlē skatītājiem bez maksas.

Abas komandas Superkausa spēlē satikās arī pērn, kad ar 4:1 pārāki bija "Riga Futsal Club" pārstāvji. Pērnajā virslīgas finālsērijā viņi savus principiālos pretiniekus uzvarēja ar 3-1, pievienojot arī panākumu Latvijas kausa finālspēlē (3:0).

Virslīgas čempionāts pēc divu sezonu pārtraukuma atkal būs atgriezies pie desmit komandu dalības. Šoreiz dalībnieku rindās neredzēsim Jēkabpils komandu, toties savu debiju piedzīvos Daugavpils Futbola skola un FK "Ludza", kas pagājušajā sezonā uzvarēja 1. līgas finālturnīrā.

Čempionāta pirmās spēles paredzētas 21. septembrī.

Kā ierasts, telpu futbola aktualitātēm iespējams sekot līdzi Facebook, Instagram un YouTube kontos.