Pēc uzvarām U-12 un U-14 vecuma Elites grupās arī par "Lidl" Meiteņu čempionāta vecākās jeb U-16 grupas čempionēm kļuvušas Rīgas Futbola skolas pārstāves.

Pateicoties trīs komandu pārliecinošajam sniegumam medaļu dalīšana piecu vienību divu apļu turnīrā, kas ilga no maija sākuma līdz augusta beigām, izvērtās intriģējoša. Rīgas Futbola skola pirmajā aplī iekrāja trīs sausās uzvaras un 1:3 zaudējumu olainietēm, bet otrajā aplī pēc vēl trim sausajiem panākumiem tituls izšķīrās noslēdzošās kārtas mačā savā laukumā pret FK "Iecava". Atspēlējot vienu vārtu deficītu un svinot uzvaru ar 2:1, Rīgas Futbola skola kopvērtējumā Iecavas pārstāves apsteidz par trim punktiem.

FK "Iecava" vienīgos zaudējumus piedzīvoja tieši mačos pret vēlākajām čempionēm, abas reizes (3:2 un 2:1) pārspējot arī FK "Olaine" komandu, kas ierindojās trešajā vietā trīs punktus nopakaļus. Krietnu tiesu kopvērtējumā atpalika FK "Auda" un FS "Metta".

Pa desmit vārtiem čempionātā guva čempionvienības pārstāve Patrīcija Laursone un Samanta Nikola Zālīte no Olaines vienības.

  • Labākā vārtsardze: Nikola Jeļšina (Rīgas Futbola skola)
  • Labākā aizsardze: Arina Tarasova (FK "Iecava")
  • Labākā pussardze: Lizete Dūmiņa (Rīgas Futbola skola)
  • Labākā uzbrucēja: Samanta Nikola Zālīte (FK "Olaine")
  • Labākā spēlētāja: Jekaterina Haritonova (FK "Iecava")

Komandu labākās spēlētājas: Kristīne Lindberga (Rīgas Futbola skola), Adriāna Daniela Selušinska (FK "Iecava"), Alise Grigorjeva (FK "Olaine"), Melānija Zālīte (FK "Auda") un Emīlija Ambaine (FS "Metta").

"Lidl" Meiteņu čempionāts vasaras periodā risinās piecās vecuma grupās: U-16, U-14 (Elites un Attīstības grupās), U-12 (Elites un Attīstības grupās), kā arī U-10 un U-8 (bez rezultātu fiksēšanas).