Sekojot iepriekšējo divu sezonu panākumiem, "Lidl" Meiteņu čempionāta U-12 Elites grupas čempionu titulu izcīnījušas Rīgas Futbola skolas pārstāves. Iepriekš šosezon šī kluba futbolistes ieguva uzvarētāju kausu arī U-14 Elites grupas konkurencē.

Elites grupā septiņas komandas sezonas laikā aizvadīja četrus sabraukumus Olainē, rīdziniecēm nodemonstrējot dominējošu sniegumu – 12 uzvaras, 130 gūti vārti un tikai divas savos vārtos ielaistas bumbas. Desmit panākumus savā kontā ierakstīja "RFS Women"/"Amber Stars", kas dueļos ar zelta medaļu ieguvējām piedzīvoja zaudējumus ar 1:10 un 1:7. Ar septiņām uzvarām bronzas medaļas izcīnīja FS "Jelgava".

Saspringta izvērtās cīņa par rezultatīvākās spēlētājas godu, labāko trijnieku šķirot pa vienam precīzam sitienam – Paula Pudāne un Jūlija Močeņova no čempionu komandas izcēlās attiecīgi 29 un 28 reizes, bet Rēzijai Pāpei no sudraba medaļniecēm 27 gūti vārti.

Elites grupā par vērtīgāko spēlētāju tika nosaukta J. Močeņova, bet jelgavniece Dārta Pierhuroviča kļuva par labākās vārtsardzes balvas ieguvēju.

Šī paša vecuma Attīstības grupā spēkiem mērojās 15 komandas, kas sākumā bija sadalītas divās grupās, bet vēlāk atkarībā no uzrādītajiem rezultātiem sadalījās atsevišķos turnīros par vietām. Turnīra spēles šosezon notika Ķegumā, Rēzeknē, Siguldā, Ilūkstē, Iecavā, Bauskā, Tukumā un Jūrmalā.

Par labāko Attīstības grupas komandu kļuva FK "Tukums 2000"/SK "Vēsma", kurai labāko trijniekā sekoja Bauskas BJSS un Rīgas Futbola skola-2. Rīdziniece Veronika Petrova ar 16 gūtiem vārtiem kļuva par rezultatīvāko čempionātā.

Attīstības grupas vērtīgākās spēlētājas balva tika Nainai Rusulei no Bauskas komandas, bet par labāko vārtsardzi tika nosaukta tukumniece Liene Madara Kubliņa.

Komandu labāko spēlētāju balvas saņēma Daniela Šuršina (SK "Imanta"), Kristīne Siņavska (Rēzeknes novada BJSS), Sofija Sūbre (FK "Sigulda-2"), Jana Šūpuļniece (SK "Kuorsova"/ZAFC), Milana Petunova ("RFS Women"), Adele Dūša (Jūrmalas FS-2), Veronika Petrova (Rīgas Futbola skola-3), Darja Kutuzova ("RFS Women"/"Amber"), Loreta Lapeško (Augšdaugavas NSS), Egija Groma (FK 33/"Ķeguma skola"), Samanta Pontaga (Jūrmalas FS-1), Valērija Smirnova (Rēzeknes BJSS), Anete Saulgrieze (Rīgas Futbola skola-2), Maija Začesta (Bauskas BJSS), Sabīne Druļkalne (FK "Tukums 2000"/SK "Vēsma"), Mila Šarova (FK "Olaine"), Laine Zelča (FK "Sigulda-1"), Daniela Būmane (Liepājas Futbola skola), Katrīna Pudāne (FS "Metta"), Ana Vikija Kapuste (FS "Jelgava"), Keita Leiboma ("RFS Women"/"Amber Stars") un Melisa Galkina (Rīgas Futbola skola-1).

"Lidl" Meiteņu čempionāts vasaras periodā risinās piecās vecuma grupās: U-16, U-14 (Elites un Attīstības grupās), U-12 (Elites un Attīstības grupās), kā arī U-10 un U-8 (bez rezultātu fiksēšanas).