Pēc vasaras pārtraukuma šo svētdien, 18. augustā, Jaunmārupes pamatskolas stadionā atsāksies Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Latvijas Futbola federācijas (LFF) sadarbībā ar Mārupes Sporta centru organizētās "Ādas bumbas" sacensības U-13 un U-15 vecuma grupām, savukārt 31. augustā Mārupē plānots turnīra noslēdzošais sabraukums.

Kā ziņots, "Ādas bumbas" sacensību ietvaros maija izskaņā un jūnija sākumā tika aizvadīti pirmie divi sabraukumi abās vecuma grupās.

Jaunākajā jeb U-13 grupā (2011.-2012. g.dz. spēlētāji), kur deviņas dalībnieces uzvarētāju noskaidro pēc viena riņķa spēkošanās, šobrīd līderes statusā atrodas 15 punktu savākusī mājiniece Mārupes NSS, no kuras par trim punktiem atpaliek divas tuvākās sekotājas kopvērtējuma tabulā - FPA un "Futbola Skola".

Abos atlikušajos sabraukumos U-13 turnīrā nepiedalīsies SK "Vēsma", kas oficiāli atsaukusi savu dalību no turpmākajām sacensībām.

Tikmēr vecākajā jeb U-15 grupā (2009.-2010. g.dz. spēlētāji) četras dalībnieces čempioni noskaidro pēc divu apļu spēkošanās. Šeit kopvērtējuma tabulā priekšgalā konkurentēm atrodas pa deviņiem punktiem ieguvušās Skanstes SK/SS "Metta" un FK "Baltika", un zelta godalgu liktenis šeit izšķirsies noslēdzošajā sabraukumā augusta izskaņā, kad abas šīs vienības tiksies savstarpējā duelī.

Kā vēstīts, abās vecuma grupās spēles ilgums notiek divu puslaiku apjomā pa 20 minūtēm katrā ar neierobežotām un atkārtotām spēlētāju maiņām. Labākās komandas atbilstoši turnīra reglamentam kvalificēsies LFF rīkotajam valsts līmeņa finālturnīram. 

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija