Šo svētdien, 11. augustā, Majoru pludmalē notiks "Sportland" Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā ar četru komandu piedalīšanos. Paralēli šajā pat dienā risināsies arī tradicionālās "Busel Cup" jauniešu sacensības U-15 vecuma grupā, kas pulcēs astoņas dalībnieces.

Latvijas kausa izcīņā dalību apstiprinājušas "Riga BSC", "BFS Atlas"/"VP Solar"/Ropažu SC, "Rava Pluss" un Pāvilostas vienības, kas sacensību pirmajā etapā aizvadīs katra ar katru pa vienam mačam 2x6 minūšu apjomā pēc tīrā laika principa. Atbilstoši uzrādītajiem rezultātiem divas labākās vienības tiksies finālā, bet otrs duets spēkosies par bronzu – abi šie dueļi plānoti atbilstoši klasiskā pludmales futbola noteikumiem, t.i., trīs trešdaļas pa 12 minūtēm tīrā spēles laika.Turnīrs risināsies no plkst. 10:30 līdz plkst. 16:00. 

Kā ziņots, pērn par Latvijas kausa ieguvējiem septiņu dalībnieču konkurencē kļuva "Riga BSC".

Paralēli notiekošajā "Busel Cup" U-15 vecuma grupā, kas risināsies no plkst. 12:00 līdz plkst. 15:00, startēs astoņas komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās pa četrām katrā. Atbilstoši izcīnītajai vietai apakšgrupā turnīra turpinājumā četras labākās (pa divām no katras grupas) spēkosies pusfinālā, bet pārējās aizvadīs cīņas par piekto un septīto vietu. Visi mači plānoti 2x6 minūšu garumā.

A grupā spēkosies "RFS Academy Blue", AFA "Olaine Black", Rīgas Futbola klubs-2 un SK "Kengaroos" no Salaspils, kamēr B grupā ielozētas "RFS Academy White", AFA "Olaine Orange", Rīgas Futbola klubs un RFS. 

Abu sacensību svinīgā laureātu sveikšana plānota uzreiz pēc turnīru noslēguma, suminot gan labākās komandas, gan meistarīgākos spēlētājus individuālajās nominācijās.

Vairāk informācijas meklējiet mājaslapā, Facebook un Instagram.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija