Šo sestdien, 13. jūlijā, Majoru pludmalē notiks tradicionālā Jūrmalas kausa pludmales futbolā trešais posms. Kā ierasts, spēļu sākums plānots pulksten 11, bet dalībnieku reģistrācija iespējama līdz pulksten 10.45 (vai iepriekš, piesakoties elektroniski pa e-pastu).

Kā ziņots, šīs sezonas pirmajā posmā, kas risinājās 8. jūnijā, 13 komandu konkurencē nepārspēta palika "New Project" vienība, savukārt 29. jūnijā sacensību otrajā posmā starp 14 dalībniecēm labākā izrādījās jaunpienācēja "Karaljo". Kopvērtējuma tabulā ar 40 punktiem vadībā atrodas "Kreiss", kas abos posmos izcīnīja otro vietu. Tai seko "New Project" (30) un "Karaljo" (25). 

"Šīs sestdienas sacensībās gaidām vēl vienu jaunu jauniešu komandu, šoreiz no Olaines. Patīkami redzēt, ka dalībnieku skaits turnīrā pieaug, tādēļ nākamajā sezonā apsveram ieceri izmantot trešo pludmales futbola laukumu un paplašināt fināla dalībnieču skaitu no astoņām līdz desmit," norādīja Rīgas Futbola federācijas (RFF) prezidents un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) valdes priekšsēdētājs Eduards Borisevičs.

Jūrmalas kausa pludmales futbolā fināls ar astoņu labāko dalībnieku piedalīšanos risināsies 27. jūlijā. Tai pat dienā tradicionāli kopā ar vīriešu finālu notiks Jūrmalas kausa izcīņa dāmām, kas vienlaikus ir Latvijas pludmales futbola kausa izcīņa sievietēm, kurai pieteikties var līdz 20. jūlijam, nosūtot aizpildītu pieteikuma formu uz e-pastu eduards.borisevics@fta.lv. Sacensības ir bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija