Pēc pārvēlēšanas Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā Vadims Ļašenko pauda pateicību par izrādīto atbalstu no LFF biedriem, kolēģiem un ģimenes.

"Gribu apsveikt savu komandu un pārvēlēšanu un ievēlēšanu. Paldies administrācijai par profesionāli organizētu kongresu. Man ir patiess prieks par tik lielu biedru uzticību, jo otrs kandidāts bija nopietns un ar labām idejām. Paldies arī manai ģimenei, jo pēdējos četros gados mums nav bijis daudz laika kopā būšanai. Ģimene ir prioritāte, bet strādāt Latvijas futbolā un Latvijas futbolam ir mana privilēģija. Es jūtu lielu atbalstu no biedriem, pašvaldībām, valsts, UEFA un FIFA, tāpēc mūs gaida lieli darbi.

Lai arī es biju pārliecināts par uzvaru, bija uztraukums, tāpat kā futbolistiem. Man ļoti palīdzēja kolēģi, komanda un ģimene. Ticēju, ka tie biedri, kuri atbalsta manu kandidatūru, atbalstīs arī manu komandu. Tikāmies ar visiem biedriem reģionos un izklāstījām mūsu stratēģiju. Katram biedram ir sava izvēle, šis ir bijis demokrātisks process. Arī ar savu vēlēšanu oponentu mēs noteikti turpināsim sastrādāties.

Pašreizējie LFF statūti ir pašu LFF biedru apstiprināti, turklāt vairākas reizes. Tomēr ar UEFA un FIFA jau esam uzsākuši sarunas par darba grupas izveidi, lai pārskatītu statūtus un vēlēšanu procedūras.