Kopš aprīļa sākuma Rīgas Futbola federācija (RFF) un sadarbības partneris Futbola Turnīru asociācija (FTA) apmeklētājiem piedāvā divas jaunas saviem projektiem veltītas interneta mājaslapas – www.fta.lv, kur iekļauta informācija par visām RFF un FTA organizētajām sacensībām, kā arī www.rigasfutbols.lv, kur interaktīvā veidā ar "Google" kartes palīdzību ikvienam interesentam vai jaunā futbolista vecākam ir iespēja uzzināt par 33 RFF biedru, Rīgas reģiona jaunatnes futbola klubu, kontaktiem un atbilstoši kartei izvēlēties sev lokācijas ziņā piemērotāko sporta bāzi.

Abas mājaslapas veidotas, piedāvājot lietotājam iespējami draudzīgāku un vienkāršotu dizainu, funkcionējot gan pilnajā (datora), gan mobilajā versijā.

"Ar jauno mājaslapu izveidi vēlamies, lai cilvēkiem, kuri vēlas nodarboties ar futbolu, maziem un lieliem, būtu ērtākas iespējas atrast sev piemērotākos variantus šai nodarbei Rīgā un Pierīgas rajonos. Tādā veidā varēsim veicināt vēl plašāku bērnu, jauniešu un pieaugušo iesaisti mūsu iemīļotajā sporta veidā," uzsvēra RFF prezidents Eduards Borisevičs.

Neskaitot divas jaunās mājaslapas, tāpat kā iepriekš turpinās darboties arī korporatīvā RFF interneta vietne www.riga.lff.lv.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija