Ukraiņu viesspēlētājs Maksims Parhomenko no "Riga FC-2" komandas otro reizi šosezon atzīts par "Optibet" Nākotnes līgas mēneša labāko spēlētāju. Līdzjutēju balsojumā viņš ieguvis sezonas noslēdzošo – oktobra/novembra – balvu.

Pašlaik 19 gadus vecais uzbrūkošais pussargs sezonas pēdējo spēļu nogriezni sāka ar diviem precīziem sitieniem AFA "Olaine" vārtos (11:2), kam sekoja vēl divi vārti pret FK "Smiltene"/BJSS (7:0). Vieni vārti viņa kontā nākamajā spēlē pret "Leevon Saldus" (2:2), bet sezonas pēdējā mačā pret FK "Tukums 2000"/TSS (3:0) atkal divi precīzi sitieni.

Ar 18 gūtiem vārtiem Parhomenko kļuva par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju, bet "Riga FC-2" ierindojās otrajā vietā.

Līdzjutēju balsojumā piedalījās arī Andris Krušatins (Grobiņas SC/LFS), Roberts Adītājs (JDFS "Alberts") un Konstantīns Fjodorovs (AFA "Olaine").

Iepriekš Parhomenko par labāko spēlētāju tika atzīts arī augustā, bet citos mēnešos pie balvām šosezon tika RFS-2 komandas pārstāvis Efraims Valutadatils, Renē Baumanis no "Leevon Saldus" vienības, Markuss Ivulāns no Skanstes SK un Kristaps Kārlis Ūzis no FK "Tukums 2000-2"/TSS komandas.

"Optibet" Nākotnes līgas mēneša labākais spēlētājs balvā saņem ikdienā noderīgu produkciju no www.ManiVitamini.lv.