Lai rosinātu sabiedrību sportot un aktīvu dzīvesveidu pārvērstu patīkamā pieredzē, izklaides un futbola hallē "Playoff Arena" Rīgā 25. septembrī ar dažādām spēlēm un rotaļām no agra rīta līdz vēlam vakaram notiks īpašs pasākums bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem.

Kristofers Ritovs, "Playoff Arena" idejas autors: "Pasākums notiks sadarbībā ar Rīgas domi, kas ikdienā atbalsta dažādu sporta aktivitāšu organizēšanu galvaspilsētā. Pateicoties domei, šoreiz tas viss būs bez maksas. Jau pulksten 9.00 no rīta halli uz vairākām stundām pārņems bērnudārzu audzēkņi, viņiem sekos skolēni, bet pēcpusdienā pie mums pulcēsies jaunieši. Tikmēr vakars līdz pulksten 22.00 tiks atvēlēts dāmām, kungiem un veterāniem. Atsaucība ir tik liela, ka pāris dienu laikā pieteikušies jau vairāk nekā 200 dalībnieku. To vēl var izdarīt, zvanot uz halles telefonu 22553331!»

"Playoff Arena" sporta speciālisti izstrādājuši īpašu programmu, lai interesanti būtu gan lieliem, gan maziem. Bērni un jaunieši skries stafetes, spēlēs tādas spēles kā Ugunsbumba, Riņķu pavēlnieks, Astītes, tautas bumba un, protams, futbols. Izklaidei būs pieejamas arī "Playoff Arena" unikālās spēles kā futbola šautriņas, neparastais boulings, golfs, kā arī labi pazīstamās spēles kā galda futbols un novuss. Pieaugušie vairāk baudīs futbolu 4 pret 4 formātā un iešanu pirtī.

Ilvars Koscinkevičs, "Playoff Arena" attīstības vadītājs: "Trīs gadu laikā kopš halles atklāšanas pie mums sportojuši vairāki simti tūkstoši bērnu, jauniešu un pieaugušie. Simboliski, ka šis pasākums "Playoff festivāls" notiek tieši rudenī, līdz ar to ieskandinās arī "Playoff Arena" ceturto dzīves gadu. 8. oktobrī mums sāksies arī jaunā bērnu turnīru sezona. Uz pirmo pieteikušās jau vairāk nekā 40 komandas. Latviešiem patīk sportot, ja vien tam ir radīti apstākļi. Pie mums brauc cilvēki no visas Latvijas – svin bērnu un uzņēmumu ballītes, vakaros nadzīgi futbolu spēlē amatieri. Kad sabiedrība runā par veselīgu uzturu, man allaž gribas piemetināt, ka arī sportam jābūt jebkura cilvēka ēdienkartē tāpat kā brokastis, pusdienas un vakariņas. Mūsu hallē tā noteikti ir!"

"Playoff Arena" ir izklaides halle ar trīs futbola laukumiem, pirti, ģērbtuvēm, spēļu zonu, trenažieriem, kafejnīcu un sporta translāciju baudīšanas iespējām. Tā tika atklāta 2020. gada 1. oktobrī Kauguru ielā 6 netālu no Kalnciema tilta, kļūstot par pirmo un arvien vienīgo mini-pitch futbola halli Baltijā. Ik gadu to apmeklē līdz pat 180 000 izklaides un sporta cienītāju.

Informāciju sagatavoja:
"Playoff Arena"