Latvijas meiteņu čempionāta vecākajā jeb U-16 grupā par uzvarētāju kļuvusi FK "Olaine" komanda. Līdz ar to visās vecuma grupās sezona ir noslēgusies.

Sešu komandu konkurencē olainietes divu apļu turnīru noslēdza bez zaudējumiem. Vienīgie punkti tika zaudēti pirmā apļa mačā pret FK "Iecava" (4:4), kas ir arī vienīgā spēle, kurā Olaines komanda savos vārtos ielaida vairāk par vienu bumbu.

Tieši Iecavas vienība turnīra noslēgumā spēja izcīnīt sudraba medaļas, par punktu apsteidzot Rīgas Futbola skolu, kas šajā vecuma grupā par čempioni kļuva pērn. Ar sešiem zaudējumiem sezonu noslēdza SK "Amber Stars".

Nikola Preijere no Olaines komandas kļuva par čempionāta labāko spēlētāju, bet Felicita Leonora Feigina no Iecavas vienības tika nosaukta par labāko vārtsardzi. Komandu labāko spēlētāju balvas saņēma Santa Biezā (SK "Amber Stars"), Valērija Frolova (Rīgas Futbola skola), Rendija Baltrušaite (FK "Iecava") un Līva Šteinberga (FK "Olaine").

Latvijas meiteņu čempionāts vasaras periodā risinās piecās vecuma grupās: U-16, U-14 (Elites un Attīstības grupās), U-12 (Elites un Attīstības grupās), kā arī U-10 un U-8 (bez rezultātu fiksēšanas).

Latvijas sieviešu un meiteņu futbola aktualitātēm iespējams sekot līdzi Facebook un Instagram.