Latvijas U-17 jauniešu izlase gatavojas septembrī gaidāmajai Eiropas čempionāta kvalifikācijai. Šonedēļ Jurģa Pučinska vadītā komanda Latvijā divreiz samēro spēkus ar Turcijas U-17 izlase. Pirmajā no tikšanās reizēm mūsu jaunieši LNK Sporta parkā ņēma virsroku ar 1:0.

Latvijas izlases labā vienīgos vārtus guva AFA "Olaine" audzēknis Marks Pačepko. Pirmā puslaika otrajā pusē viņš ar papēdi apstrādāja bumbu laukuma centrā, ar ātrumu aizmuka no trim pretspēlētājiem un realizēja viens pret vienu izgājienu ar Turcijas izlases vārtsargu.

Svētdien, 20. augustā, abas komandas tiksies atkārtoti. Spēles sākums pulksten 14.00, mačs notiks Zemgales OC Jelgavā. Ieeja bez maksas.

Galvenā trenera Jurģa Pučinska vadībā šajā nometnē piedalās spēlētāji no desmit pašmāju klubiem, kā arī Skotijas, Spānijas, Īrijas, Anglijas, Vācijas un Nīderlandes. Komanda kopā pulcējās svētdien un trenējās Jelgavā.

Septembra un oktobra mijā 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā Latvijas jaunieši Moldovā tiksies ar mājiniekiem, Zviedriju un Poliju.

FOTO GALERIJA