Otrdien notika izloze, kurā noskaidrojās "Atbildīgas spēles" Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla pāri. Izlozes gaitā noskaidrojās, ka pašreizējie trofejas sargātāji no FK "Auda" komandas ceturtdaļfinālā samēros spēkus ar "Riga FC".

Kā ziņots, aizvadītajā nedēļas nogalē tika aizvadīta turnīra astotdaļfināla stadija. Cīņu par trofeju turpina sešas komandas no "Optibet" virslīgas un divas "Optibet" Nākotnes līgas vienības.

Šoreiz izlozes procesā kā viesis piedalījās "Optibet" Nākotnes līgas komandas Grobiņas SC galvenais treneris Viktors Dobrecovs. Savai dzimtajai Liepājai viņš ceturtdaļfinālā pretiniekos ielozēja FK "Beitar".

Ceturtdaļfināla spēlēm provizoriski paredzēts notikt 19. un 20. augustā. Klubiem jāsaskaņo spēles norises vieta, datums un laiks un jāpaziņo par to LFF ne vēlāk kā šī gada 21. jūlijā. Šīs sezonas turnīra fināls paredzēts 25. oktobrī.

Latvijas kausa izcīņas vēsturē kopš 1936. gada pie prestižās trofejas tikušas 39 dažādas klubu komandas, bet kopš valsts neatkarības atgūšanas kausu virs galvas cēlušas 13 dažādas vienības. Pērn pirmoreiz vēsturē Latvijas kausu izcīnīja FK "Auda".

Plašāk par godīgu un atbildīgu spēli gan laukumā, gan ārpus tā uzzini interneta platformā www.speleatbildigi.lv.