"Unity Euro Cup" turnīrā bēgļiem un amatieriem, kas 28. jūnijā risinājās Vācijas pilsētā Frankfurtē, Latvijas komanda ierindojās piektajā vietā 16 vienību konkurencē. Latvijas komandas dalību sacensībās nodrošināja Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar "Playoff Arena".

Turnīrs bija paredzēts komandām, kuru sastāvā spēlēja personas ar bēgļu statusu kopā ar vietējiem amatieru spēlētājiem - gan sievietēm, gan vīriešiem. Sieviešu dalība komandā bija obligāts nosacījums.

Savā apakšgrupā Latvijas komanda izcīnīja uzvaras pār Franciju (5:1) un Vāciju (3:0), kā arī ar 0:1 atzina vēlākās čempiones Somijas pārākumu. Otrā vieta savā apakšgrupā Latvijas komandai deva iespēju piedalīties spēlē par 5./6. vietu, kurā ar 2:1 tika pārspēta Ukraina.

Latvijas komandu veidoja Ukrainas bēgļi un trīs vietējie spēlētāji, turklāt sastāvam arīdzan ar vēstneses pienākumiem bija piesaistīta arī Latvijas nacionālās sieviešu izlases futboliste Emīlija Sofija Druviņa.

Šis turnīrs tika ieviests pērn sadarbībā starp Eiropas Futbola asociāciju savienību (UEFA) un ANO Bēgļu aģentūras pārstāvniecību Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs (UNHCR), lai veicinātu bēgļu iekļaušanu sabiedrībā. Šādas sacensības demonstrē futbola spēku palīdzēt bēgļiem, patvēruma meklētājiem un valsts iekšienē pārvietotajām personām iekļauties kopienā, radot atvērtu vidi un vienlaikus palīdzot saglabāt fizisko un garīgo veselību.