Pavasara izskaņā, 31. maijā, Rīgas 258. pirmsskolas izglītības iestādē notika lieli svētki, jo tagad iestādes teritorijā izglītojamajiem būs iespēja tuvāk iepazīties arī ar futbolu.

Sadarbojoties Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, Latvijas Futbola federācijai (LFF) un Rīgas Futbola skolai, iestādes teritorijā LFF "Bērnudārza projekta" ietvaros tika izveidots un svinīgi atklāts mazais futbola laukums, lai bērni ne tikai aktīvi aizvadītu sporta nodarbības, bet arī attīstītu prasmes futbolā.

Atklāšanas svētkos piedalījās Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks, LFF viceprezidents Olafs Pulks, departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes vadītāja Dina Vīksna, kā arī Rīgas Futbola skolas direktors Vladimirs Žuks.

Rīgas Futbola skolas treneri aizvadīja aktivitātes, kurās visu vecuma grupu bērniem bija iespēja piedalīties dažādās spēlēs, stafetēs un, protams, izjust futbola treniņa atmosfēru. Pēc aktivitātēm bērnus gaidīja arī gards pārsteigums no  TIO saldējuma.

Rīgas 258. PII vadītāja Nataļja Žovņerčuka: "Izsakām pateicību par iespēju piedalīties "Bērnudārzu projektā" un personīgi V. Žukam par iniciatīvu un atbalstu futbola laukuma tapšanā. Projekta labiekārtošanas laikā tika ierīkots futbola laukums, kas dod iespēju bērniem ne tikai ikdienā fiziski attīstīties, bet veicina arī interesi un iespēju nodarboties ar futbolu. Šis projekts ir ieguldījums bērnu nākotnē un liels atbalsts vecākiem. Pateicamies par veiksmīgi organizētajiem futbola laukuma atklāšanas svētkiem, par interesantām un aizraujošām sportiskām aktivitātēm, par pārsteiguma balvām sporta dalībniekiem."

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola skola