Par "Optibet" telpu futbola Virslīgas trešās vietas ieguvēju pirmoreiz kluba vēsturē kļuvis TFK "Salaspils", kas sērijā līdz divām uzvarām ar 2-1 pārspēja FK "Nīca"/"OtankiMill". Arī sērijas zaudētāji līdz ar to sasnieguši savu līdz šim augstvērtīgāko rezultātu Latvijas čempionātā.

Sērija sākās ar salaspiliešu uzvaru savā laukumā (4:3), mājiniekiem ar četriem pēc kārtas gūtiem vārtiem atspēlējot divu precīzu sitienu deficītu. Atbildes spēlē Nīcā laukuma saimnieki revanšējās ar 5:1, kad guva piecus vārtus pēc kārtas.

Sērijas izšķirošais mačs Salaspilī izvērtās par īstu trilleri, kad jau pirmajās sešās minūtēs mājinieki ieguva trīs vārtu pārsvaru. Turpinājumā pretinieki gan spēja atspēlēties, panākot papildlaiku. Tajā uzvarētājs netika noskaidrots, bet pēcspēles sitienos pārāki izrādījās Salaspils komandas telpu futbolisti.

Tikmēr finālsērijā, kas rit līdz trim uzvarām, pašlaik ar 2-1 vadībā atrodas "Riga FC".

Pirmajā abu komandu spēlē "Riga FC" Salaspilī uzvarēja ar 4:3, kad par spīti tam, ka pretinieki divreiz atspēlējās, uzvaras vārtus pašās cīņas beigās guva Maksims Seņs. Atbildes spēlē Rīgā ar 5:3 pārāki bija "RFS Futsal", otrajā puslaikā likvidējot divu vārtu deficītu. Trešajā tikšanās reizē "Riga FC" atspēlēja gan divu, gan vienu vārtu deficītu, un cīņas izskaņā Salaspilī pēc Artjoma Kozlovska sitiena panāca uzvaru ar 4:3.

Sērijas ceturtā spēle notiks 13. maijā "Rimi Olimpiskajā centrā".

Latvijas telpu futbola sacensību aktualitātēm, rezultātiem un apskatiem iespējams sekot: