"Optibet" telpu futbola Virslīgas finālā tiksies galvaspilsētas komandas "Riga FC" un "RFS Futsal". Sērijā līdz trim uzvarām pirmais mačs notiks šo sestdien Salaspils sporta namā.

Atbildes spēle vēl pēc nedēļas 29. aprīlī risināsies "Rimi Olimpiskajā centrā", bet trešais mačs paredzēts 6. maijā Salaspils sporta namā.

Paralēli sērijā par bronzas medaļām līdz divām uzvarām tiksies TFK "Salaspils" un FK "Nīca"/"OtankiMill" ar pirmo spēli šo sestdien Salaspils sporta namā un otro maču 29. aprīlī Nīcas sporta hallē.

Visas piecas minētās spēles būs vērojamas "Sportacentrs.com" tiešraidē.

Abas galvaspilsētas komandas pirms tam savās pusfināla sērijās uzvarēja ar 3-0. Pārliecinošāk klājās "Riga FC", kas Nīcas komandu pārspēja ar 5:0, 10:1 un 5:1, kamēr "RFS Futsal" mačos ar salaspiliešiem negāja viegli – 5:3, 7:3 un 2:1. Abas komandas, kas tagad tiksies sērijā par bronzas medaļām, virslīgas pusfinālu bija sasniegušas pirmo reizi vēsturē.

Rīgas derbijs nesen notika arī Latvijas kausa finālā, kad "RFS Futsal" dramatiskā cīņā bija pārāki ar 6:5. "Riga FC" komandai tas bija pirmais šosezon piedzīvotais zaudējums.

Latvijas telpu futbola sacensību aktualitātēm, rezultātiem un apskatiem iespējams sekot: