Latvijas skolu telpu futbola kausa izcīņa ir turnīrs, kurā vispārizglītojošo mācību iestāžu komandām ir iespēja sacensties sava reģiona ietvaros un iegūt ceļazīmi uz lielo finālu. Ceturtdien, 23. martā, Pārventas sporta hallē Ventspilī no plkst. 10.00 notiks izspēle par Kurzemes labākās komandas titulu.

Latvijas skolu telpu futbola kausā šī ir ražīga nedēļa, jo tiks noskaidroti divu reģionu uzvarētāji. Pašlaik lielajā finālā jau ir zināmi pārstāvji no Rīgas (Rīgas Zolitūdes ģimnāzija un otrās vietas ieguvēja Rīgas 49. vidusskola), Vidzemes (Valmieras 2. vidusskola) un Latgales (Ilūkstes Raiņa ģimnāzija). Vēl jānoskaidro Kurzemes, Zemgales un Ziemeļaustrumu pārstāvji.

Par Kurzemes reģiona labākās komandas godu ceturtdien cīnīsies Liepājas Valsts 1. ģimnāzija, Jāņa Čakstes Liepājas 10. vidusskola, Sabiles pamatskola, Ventspils Tehnikums, Ventspils 2. vidusskola, Ventspils Valsts 1. ģimnāzija, Talsu Kristīgā vidusskola un Ventspils 4. vidusskola.

"Mums ir patiesi liels prieks uzņemt skolu futbola posmu Ventspilī, kur tiksies labākie no labākajiem jeb kurzemnieki! Prieks, ka projekts dod iespējas telpu futbolā jauniešiem no visas Latvijas un visi reģioni tiek iekļauti. Mēs, ventspilnieki, aktīvo dzīvesveidu vērtējam ļoti augstu un labprāt to veicinām. Aicinām visus līdzjutējus un ieinteresētos apmeklēt pasākumu un baudīt atmosfēru," pauž Ventspils Sporta pārvaldes vadītāja Daina Paipala.

Latvijas skolu telpu futbola fināls notiks 6. aprīlī "Rimi Olimpiskajā centrā", kur noskaidrosim Latvijas labāko telpu futbola komandu.

Projekts tapis sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju. Īpašs paldies Ventspils valstspilsētas pašvaldībai.

Plašāk par turnīru:

Informāciju sagatavoja:
"Ghetto Games"