Latvijas Futbola federācija sadarbībā ar "Playoff Arena" komplektē komandu dalībai futbola turnīrā UNITY EURO CUP,  kas norisināsies 2023. gada 28. jūnijā Frankfurtē, Vācijā. Brauciens ir paredzēts no 2023. gada 27. jūnija līdz 29. jūnijam. Dalība paredzēta gan vīriešiem, gan sievietēm (sieviešu dalība komandā ir obligāta!), kam ir piešķirts bēgļu statuss.

Ja esi vismaz 18 gadus vecs, tad piesakies uz atlases treniņu, aizpildot šo anketu.

Atlases vieta un laiks tiks izziņoti atsevišķi (uz Jūsu norādīto e-pastu), bet tas notiks 2023. gada marta beigās.

Vienu reizi nedēļā no marta līdz jūnija mēnesim (svētdienās no plkst. 17:30 - 19:00) norisināsies treniņi. Dalība treniņos un turnīrā ir bezmaksas.

Papildus informācija: +371 26371691, Kaspars (komandas treneris)
+371 27760380, Alise (organizatoriskie jautājumi par UNITY EURO CUP)

UNITY EURO CUP – turnīrs, ko 2022. gadā uzsākuši UEFA sadarbībā ar UNHCR, ANO Bēgļu aģentūru, lai veicinātu bēgļu iekļaušanu. Tas ir starptautisks turnīrs amatieru komandām, kuru sastāvā spēlē bēgļi kopā ar nacionālo amatieru spēlētājiem, gan sievietēm, gan vīriešiem.

UNITY EURO CUP aizsākās 2022. gadā no astoņām UEFA nacionālajām asociācijām: Austrijas, Beļģijas, Vācijas, Itālijas, Maltas, Īrijas Republikas, Francijas un Šveices.

Kā komentēja UEFA prezidents A. Čeferins 2022 UNITY EURO CUP laikā: "Ir grūti sākt dzīvi no jauna jaunā vietā, jo ne visas jaunās vides vienmēr ir siltas un viesmīlīgas no pirmā acu uzmetiena. Tomēr tas, kas palīdz mums integrēties un izveidot saikni ar citiem, ir zināšanas, piemēram, futbols. Futbola kopienas var radīt patiesas pārmaiņas ikviena dzīvē, nodrošinot piekļuvi organizētām futbola aktivitātēm, iniciatīvām un pasākumiem. Nevienam, īpaši jaunajiem sportistiem, nedrīkst liegt iespēju piedalīties šajā lieliskajā sporta veidā.”

UNITY CUP demonstrē futbola spēku palīdzēt bēgļiem, patvēruma meklētājiem un valsts iekšienē pārvietotajām personām iekļauties viņu uzņemošajā kopienā, nojaucot šķēršļus un radot atvērtu vidi, vienlaikus palīdzot viņiem saglabāt fizisko un garīgo veselību.

Šogad turnīrā piedalās komandas no Armēnijas, Austrijas, Beļģijas, Somijas, Francijas, Vācijas, Itālijas, Maltas, Nīderlandes, Ziemeļīrijas, Īrijas Republikas, Spānijas, Šveices, Ukrainas.