"Optibet" telpu futbola Virslīgas čempionātā deviņas komandas noslēgušas regulārā čempionāta cīņas divos apļos, noskaidrojot astoņas izslēgšanas spēļu dalībnieces.

Bez zaudējumiem sacensību pirmo apli pabeidza čempioni FC "Petrow"/"Beitar", kas vienīgo reizi punktus zaudēja oktobrī 3:3 neizšķirtā pret "RFS Futsal". Rīdzinieki ierindojās otrajā vietā sešus punktus aiz līderiem. Nākamo pozīciju īpašnieces TFK "Salaspils" un FK "Nīca"/"OtankiMill" atpalika jau par 12 punktu tiesu, bet vēl par septiņiem punktiem mazāk iekrāja "Jēkabpils lūši"/"Ošukalns".

Stabili ceturtdaļfinālam kvalificējās arī FC "Nikers", kamēr pārējās trīs komandas noslēdzošajos mačos bija iesaistītas aizraujošā cīņā par pēdējām ceļazīmēm uz izslēgšanas mačiem. Veiksmīgāki izrādījās FK "Madona" un FK "Raba" telpu futbolisti, liekot SK "Kengaroos" par mata tiesu palikt aiz ceturtdaļfināla dalībnieku robežas.

Turnīra desmit rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ir atrodami septiņi FC "Petrow"/"Beitar" pārstāvji, līderu godā pašlaik esot Artjomam Kozlovskim (23) un Dmitrijam Kuzminam (21). Trešais trāpīgākais vārtu guvējs ir Germans Matjušenko (16) no "RFS Futsal".

Ceturtdaļfināla sērijās līdz divām uzvarām satiksies FC "Petrow"/"Beitar" un FK "Raba", kas būs pērnā fināla atkārtojums, "RFS Futsal" un FK "Madona", TFK "Salaspils" un FC "Nikers", kā arī FK "Nīca"/"OtankiMill" un "Jēkabpils lūši"/"Ošukalns".

Pirmā izslēgšanas turnīra kārta sāksies marta pirmajā pusē, bet pusfināla sēriju sākums paredzēts 1. aprīlī.

Pagājušās sezonas "Optibet" telpu futbola Virslīgas finālsērijā FC "Petrow" ar 3-1 uzvarēja FK "Raba" komandu, par labāko valstī kļūstot otro reizi vēsturē.

Latvijas telpu futbola sacensību aktualitātēm, rezultātiem un apskatiem iespējams sekot:

Foto: FC "Petrow"/"Beitar"