Latvijas kausa izcīņas telpu futbolā ceturtdaļfinālu sasniegušas sešas "Optibet" Virslīgas komandas, kurām pievienojušās arī FK "Ludza" un TFK "Lats" vienības.

Abas komandas parūpējās par astotdaļfināla lielākajiem pārsteigumiem – FK "Ludza" ar 6:2 savu līdzjutēju priekšā pārspēja virslīgas šābrīža trešo labāko komandu TFK "Salaspils", kamēr TFK "Lats" ar 4:3 Bauskā lika vilties FK "Nica"/"OtankiMill" vienībai, kas virslīgas kopvērtējumā pašlaik ir ceturtā.

Pārējos sešos dueļos pārākas izrādījās virslīgas komandas, izbraukumā pārspējot reģionu pārstāvjus – "RFS Futsal" (5:1 pret "Industrial Steel Group"), SK "Kengaroos" (8:5 pret FC "Gauja", atspēlējoties no 0:3), FC "Petrow"/"Beitar" (14:0 pret AFA "Olaine"/"RegVardy", četrus vārtus gūstot Vladam Rimkum), FK "Madona" (5:0 pret "Rēzekni"), "Jēkabpils Lūši"/"Ošukalns" (6:2 pret ASK "Kadaga") un FC "Nikers" (3:2 pret FC "Talsi").

Saskaņā ar iepriekš notikušo izlozi ceturtdaļfinālā telpu futbola līdzjutējus gaida sekojoši dueļi, kas paredzēti 24. un 25. februārī:

  • "Jēkabpils Lūši"/"Ošukalns" - FK "Ludza"
  • SK "Kengaroos" - "RFS Futsal"
  • FC "Nikers "- TFK "Lats"
  • FK "Madona" - FC "Petrow"/"Beitar"

Pusfināla cīņas paredzētas vēlāk martā, bet finālu 10. aprīlī uzņems Jēkabpils. Turnīrā šogad piedalās 16 komandas no visas Latvijas, kas ir ievērojams kāpums salīdzinājumā ar iepriekšējā turnīra dalībnieku skaitu - deviņas vienības.

Pagājušās sezonas Latvijas kausa izcīņas turnīrā uzvarēja FK "Raba" komanda, titulu izcīnot otro reizi pēc kārtas.

Latvijas telpu futbola sacensību aktualitātēm, rezultātiem un apskatiem iespējams sekot: